Nieuwsbrief

Voorinschrijving

De aanmelding opent binnenkort! Een mail ontvangen als het zover is?

Blijf op de hoogte

Op 8 april zie je op de InnovatieExpo 2021 welke innovaties wij allemaal in huis hebben op het gebied van energie, circulaire economie, verstedelijking en mobiliteit. En hoe we die kunnen laten werken. Op 8 april versnellen, versterken en verbinden we innovaties in de transitie naar groene energie, het herbenutten van plantaardige reststromen, verduurzaming van de lucht- en binnenvaart, Mobility as a Service,  innovaties in stedelijke mobiliteit,  leefbare steden en verduurzaming van stedelijke bouw.

Bedenkers, uitvoerders en beleidsmakers: op de InnovatieExpo 2021 wordt jouw creativiteit geprikkeld en kun je contacten leggen met toonaangevende spelers die jouw idee verder helpen! Dit jaar gaat de InnovatieExpo volledig digitaal. Ontmoet online meer dan 60 innovators. Bezoek het jongerenprogramma. Neem deel aan een van de werksessies. En doe nieuwe ideeën op bij inspirerende sprekers zoals Mariana Mazzucato, een van de meest invloedrijke economen ter wereld.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom de InnovatieExpo 2021? Meld je dan aan voor de Innovatie Estafette-nieuwsbrief