Aanmelden innovators

Aanmelden innovators

Wil je beleidsmakers en ondernemers kennis laten maken met jouw product of innovatie? Stuur ons je videopitch, wij plaatsen deze in onze Innovators-galerij.

Videopitch

Heb je een innovatieve oplossing bedacht voor een van de drie maatschappelijke opgaven? En wil je dat bezoekers kennismaken met jouw product of dienst? Meld je dan snel aan voor onze innovators-galerij en lever voor 11 maart een videopitch aan van maximaal 90 seconden. De video zal via de mediakanalen van de Innovatie-estafette worden gedeeld en ook na 8 april beschikbaar blijven. Maak de video als een echte pitch en boeiend om naar te kijken, en vertel in ieder geval het volgende:

 

  • Wie je bent,
  • Wat jouw innovatie is,
  • Waarom deze innovatie nu nodig is en wat het bijdraagt aan het oplossen van de maatschappelijke opgaven Energie, Verstedelijking en mobiliteit en Circulaire economie,
  • Waar je staat in de ontwikkeling,
  • Hoe jij je innovatie verder gaat brengen.

Mail het resultaat naar: info@ie21.nl

Energietransitie

Energie is key en de energievoorziening wordt klimaatneutraal, terwijl de vraag naar energie in Nederland alleen maar toeneemt. Hoe kunnen we dit proces versnellen? Hoe wekken we energie op, hoe slaan we het op en hoe verplaatsen we het in de toekomst? Waar zie jij de kansen?

Verstedelijking en mobiliteit

Meer mensen, meer huizen, grotere mobiliteit, drukkere steden en meer uitdagingen rond waterbeheer. Welke oplossing heb jij om steden vitaal te houden of bij te dragen aan de bouwopgaven? En hoe zorgen we ervoor dat regio’s en steden klimaatrobuust blijven?

Circulaire economie

Nog lang niet alles is circulair. We moeten tempo maken, want Nederland wil vanaf 2050 volledig draaien op herbruikbare grondstoffen. Help jij mee om circulaire economie te laten draaien? Wat doe jij en wat heb je daarvoor nodig?

‘De InnovatieExpo is een ijkpunt waarop we vernuft, overheid, bedrijven, politiek en media samenbrengen. Het is het epicentrum van innovatie in de wereld. Er is geen land ter wereld dat op een klein oppervlakte zoveel universiteiten, kennisinstituten en bedrijven heeft. Maar we verbinden deze kennis, innovatie en financiële middelen niet altijd met elkaar. Daar zie ik het belang van de InnovatieExpo.’
Ruud Koornstra
Ondernemer