Aanmelden exposanten

Aanmelden exposanten

Wil je met je bedrijf of organisatie deelnemen aan IE*21? Als exposant of gever van een workshop? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Hier lees je wat je kunt doen, welke voorwaarden er zijn en hoe je je kunt aanmelden. 

Energietransitie

Energie is key en de energievoorziening wordt klimaatneutraal, terwijl de vraag naar energie in Nederland alleen maar toeneemt. Hoe kunnen we dit proces versnellen? Hoe wekken we energie op, hoe slaan we het op en hoe verplaatsen we het in de toekomst? Waar zie jij de kansen?

Verstedelijking en mobiliteit

Meer mensen, meer huizen, grotere mobiliteit, drukkere steden en meer uitdagingen rond waterbeheer. Welke oplossing heb jij om steden vitaal te houden of bij te dragen aan de bouwopgaven? En hoe zorgen we ervoor dat regio’s en steden klimaatrobuust blijven?

Circulaire economie

Nog lang niet alles is circulair. We moeten tempo maken, want Nederland wil vanaf 2050 volledig draaien op herbruikbare grondstoffen. Help jij mee om circulaire economie te laten draaien? Wat doe jij en wat heb je daarvoor nodig?

‘De InnovatieExpo is een ijkpunt waarop we vernuft, overheid, bedrijven, politiek en media samenbrengen. Het is het epicentrum van innovatie in de wereld. Er is geen land ter wereld dat op een klein oppervlakte zoveel universiteiten, kennisinstituten en bedrijven heeft. Maar we verbinden deze kennis, innovatie en financiële middelen niet altijd met elkaar. Daar zie ik het belang van de InnovatieExpo.’
Ruud Koornstra
Ondernemer

Stand

Wil je creatievelingen, ondernemers en ambtenaren jouw innovatieve product laten zien? Of wil je ze kennis laten maken met jouw organisatie? Vraag dan een stand aan op IE*21. En wil je dat bezoekers jouw product of dienst echt kunnen horen, zien, voelen, ruiken of proeven? Dat kan op het productplein. Vraag naar de mogelijkheden bij de organisatie.

Workshops

Heb je tips en tricks voor bedrijven die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen? Staat in jouw organisatie circulair werken centraal? Of heb je hét antwoord op de verstedelijkingsopgave? Geef dan een workshop op IE*21.

Kosten

De organisatie van IE*21 biedt gratis de mogelijkheid tot het geven van een workshop. De ruimte voor een stand is gratis en voor de lunch wordt gezorgd. Aanvullende wensen en overige kosten zoals vervoer en op- en afbouw zijn voor rekening van de deelnemende partij. Meer informatie hierover vind je in de voorwaarden.

Aanmelden

Wil je jouw product of organisatie onder de aandacht brengen? Meld je dan nu aan!